Gellack, manikyr & nagelförlängning nära Hjo, Tibro, Tidaholm & Ödeshög

av | apr 9, 2019

Drömnaglar för dig i exempelvis Hjo, Tibro, Tidaholm & Ödeshög

Härligt välkommen till Nails4u!

Hos mig får du behandlingar av bästa kvalitet, jag är diplomerad nagelterapeut och arbetar med Lilly Nails produkter godkända av Läkemedelsverket. Jag är specialiserad på nagelvård och min passion är att ge mina kunder fina naglar. De olika behandlingarna du kan boka är manikyr, nagelförlängning och gellack. Det finns många färger och former att välja mellan och om man vill ha med eller utan glitter och andra utsmyckningar. Just nu är det väldigt populärt att ha olika med matchande färger på olika fingrar. Det är de små detaljerna som kan skapa olika känsla. För mig är det självklart att du som kund är i fokus och mitt mål är att uppfylla dina önskemål gällande behandling och resultat.

Du hittar min salong Nails4U på Skövdevägen 19 i Hjo, så även kunder i Tibro. Tidaholm och Ödeshög kan enkelt hitta hit. Vart än du bor så är du hjärtligt välkommen att boka tid hos mig, så kommer jag ge dina naglar färg, glans och bling utefter önskemål.

Obs!
Då vi nyligen bytt bokningssystem så bokar du lättast tid genom att ringa på nummer: 0709225793
Du kan även fylla i kontaktformuläret under fliken kontakt i menyn, så hör jag av mig till dig så snart jag har möjlighet.

Avbokning av behandling sker senast 24 timmar innan bokad tid, vid uteblivet besök måste vi debitera för behandlingskostnaden. Jag har även 18-årsgräns.

Klicka gärna på länken till min Instagram för att se kundbilder med deras fina naglar, här kan du se exempel på både gellack, manikyr och nagelförlängning i olika färger och former. Jag ser fram emot att fixa dina naglar, så varmt välkommen att boka tid!

Kontakta mig

Nyholmsgatan 23
54332 Tibro

0735 - 89 59 79